Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar kabil.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak kötüda iz düz illere hizmet vermekteyiz.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin kenarı keşik, yangın kapıları umumiyetle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi başka yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir ateş takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni, evgin durumlarda emin bir şekilde binadan boşaltma peylemek için kullanılan hayati bir güvenlik donanımıdır. İster ticari bir yapı isterse ev olsun, her binanın yangın merdiveni sistemine ihtiyacı vardır.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Tabii Yangın Çıkış Kapısı ve olağan olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak yürekeride giranbaha bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çallıkışması henüz sakınım hileınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini esenlamaktır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında ilgi edilmesi müstelzim uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı dâhilin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura özen edilmelidir.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ilişkii binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

kullanılan yangın baplarının ne özelliklerde bulunduğunu ve ne kadar süre yangına karşı koruma görevlisi sağlayacağını bildirirler.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi müstelzim en önemli uzuv ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

You güç email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Report this wiki page